Hadde så lyst til å prøve meg på noe nytt med kylling i dag og valget falt på Kylling i mangosaus, det ble ganske så godt, og lettvint var det og
KYLLING I MANGOSAUS
5 porsjoner
5 kyllingfileter
1,5 glass mango chutney
1,5 dl eplejuice
1 beger fløte
1 beger creme fraîche
3 ts sambal olek, eller 1 rød chili
4 ts karri
2 fedd hvitløk
salt
pepper
2 stilker vårløk
Brun kyllingfiletene i en panne med salt og pepper. De skal ikke være gjennomstekte. Legg de over i en ildfast form.
Kok opp mango chutney, fløte, creme fraîche, chili kuttet i biter eller sambal olek, finkuttet hvitløk og karri.
Om du ønsker en sterkere variant ha oppi litt mer chili.
Hell blandingen over kyllingfiletene.
Stek i ovnen i 30 minutter på 220 grader.
Server med kokt ris, salat og nan/hvitløksbrød.
Finkuttet vårløk er godt og ha over retten før servering.
Jeg er veldig glad i mango. Indisk Mango Lam, på noen indiske restauranter er helt fantastisk
Ja det er kjempegodt! Jeg tror du ville blitt glad i denne retten også
Kjempegodt