Falsk carbonara


I dag ble en sånn dag hvor middagen ble sein. Jeg har vært og besøkt det yngste barnebarnet mitt, hun er litt over et år og verdens nydeligste.
Jeg lager en rask og god «falsk» carbonara. Grunnen til at jeg kaller den det er fordi det ikke er i nærheten av sånn carbonara egentlig skal lages, men det er godt. Her er det mye saus.

Falsk Carbonara

2 pers

Saus:

300 gr. skivet bacon

1 kremfløte

1 husholdningsfløte

3 fedd hvitløk

2 eggeplommer

1 bunt gressløk

salt

hvit pepper

Brun oppskåret bacon godt i stekepanne. Skru ned varmen noe. Kutt hvitløk i små, små terninger og ha dette oppi. Fres videre i 2 min. Visp eggeplommer i fløtene. Hell så fløteblandingen over bacon og hvitløk. Kok opp under omrøring. Ha i kuttet gressløk, smak til med salt og pepper. La det hele småputre til pastaen er ferdig.

Kok spagetti du ønsker.

Server med hvitløksbrød, parmesan og evt en ekstra rå eggeplomme om du vil.

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg