I dag ble en sånn dag hvor middagen ble sein. Jeg har vært og besøkt det yngste barnebarnet mitt, hun er litt over et år og verdens nydeligste.
Jeg lager en rask og god «falsk» carbonara. Grunnen til at jeg kaller den det er fordi det ikke er i nærheten av sånn carbonara egentlig skal lages, men det er godt. Her er det mye saus.
Falsk Carbonara
2 pers
Saus:
300 gr. skivet bacon
1 kremfløte
1 husholdningsfløte
3 fedd hvitløk
2 eggeplommer
1 bunt gressløk
salt
hvit pepper
Brun oppskåret bacon godt i stekepanne. Skru ned varmen noe. Kutt hvitløk i små, små terninger og ha dette oppi. Fres videre i 2 min. Visp eggeplommer i fløtene. Hell så fløteblandingen over bacon og hvitløk. Kok opp under omrøring. Ha i kuttet gressløk, smak til med salt og pepper. La det hele småputre til pastaen er ferdig.
Kok spagetti du ønsker.
Server med hvitløksbrød, parmesan og evt en ekstra rå eggeplomme om du vil.
Takk for middagstips falsk carbonara var kjempe godt

Så bra du likte det