Mannen hadde lyst på Bali gryte i dag, men jeg er ikke så veldig glad i det. Fant ut at jeg skulle lage en kyllinggryte av det jeg hadde i kjøleskapet i stedet. Og den ble veldig god
KYLLING I KARRIGRYTE
4 porsjoner
4 kyllingfileter
2 små løk
2 charlottløk
2 hvitløksfedd
1/2 purre
1 søt paprika
1/2 boks mais eller 1 lite boks
1 matfløte
1 creme fraiche
2 1/2 ts sambal olek
4-5 ss mango chutney, mild
2 ss karri
1 ts pepper
1 1/2 ts salt
Kuttet opp løk og hvitløk i små biter og fres det blankt i ei gryte med smør eller olje. Tilsett kylling kuttet i grytebiter og fres videre. Kutt opp purre og paprika og når kyllingen har fått litt farge tilsett dette. Fres videre i 1 minutt. Tilsett fløte, creme fraiche, mango chutney, karri, salt, pepper og mais. La putre mens du lager en salat og koker ris til.
Smak til om du må ha litt mer krydder i.
Er du glad i litt sterkere mat kan du ta i litt mer sambal olek.
Enkel og god mat