I dag hadde vi lyst på kylling. Så jeg prøvde meg bare frem og endte opp med en nydelig rask og enkel rett. Den smakte som om man skulle stått lenge på kjøkkenet.
PASTA MED KREMET PESTOKYLLING
2 porsjoner
2 kyllingfileter, delt i terninger
1 pk bacon, delt i strimler
1 bx. Jacobs pesto genovese
olivenolje
2 fedd hvitløk, hakket
2 dl fløte
1/2 ts salt
pepper
Varm stekepanne med olivenolje, stek bacon og kyllingfilet lett brunet, tilsett hvitløken og stek videre.
Når kyllingbitene er stekt, hell over pestoen, og fløten og rør inn. Smak til med salt og pepper. Senk varmen og la putre mens du koker fersk pasta ( kan selvfølgelig bruke hvilken pasta du liker best ).
Server med et lett dryss med parmesan, litt ristede pinjekjerner og nystekt hvitløksbrød.
Smakte nydelig, lykke til 😀