KYLLING I FLØTESAUS, SOLTØRKEDE TOMATER OG GNOCCHI

Er litt lei all mat nå, sommeren er her og maten står ikke i fokus. Fant ut at jeg skulle prøve meg på en kylling og gnocchi rett. Har også mye soltørkede tomater, som jeg må prøve å få brukt. Resultatet ble dette 😀

KYLLING I FLØTESAUS MED SOLTØRKETE TOMATER OG GNOCCHI

4 pors

600 gr kyllingfilet, 4 stk.

hvetemel

salt

pepper

2-3 ss med olje fra soltørkede tomater

 

Vend kyllingfiletene i mel, krydre de så med salt og pepper. Stek de lett i stekepanna i litt smør og 2-3 ss med olje fra de soltørkede tomatene. Legg kyllingbrystene til side.

1 gul løk

3 fedd hvitløk

200 gr soltørkede tomater, avrent

1 beger kremfløte

1 1/2 dl vann

2 1/2 ss kyllingbuljong pulver

1/2 sitron

100 gr frisk babyspinat

1 neve friske basilikumblader

500 gr gnocchi, kokes etter anvisning

Kutt løk og hvitløk fint og fres det i smør/oljeblandingen etter kyllingfiletene. Når løken er blank, tilsett kyllingen. Hell på fløten, vannet og tilsett buljong. La syde lett i 10 minutter.

Press saften av sitronen og tilsett. Ha i tomater, babyspinat og basilikumblader. Finraspet parmesan haes også i. Kok lett til spinaten har falt sammen. Smak til med salt og pepper.

Server med hvitløksbrød og evt salat til.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg