KYLLING I FLØTESAUS, SOLTØRKEDE TOMATER OG GNOCCHI

Er litt lei all mat nå, sommeren er her og maten står ikke i fokus. Fant ut at jeg skulle prøve meg på en kylling og gnocchi rett. Har også mye soltørkede tomater, som jeg må prøve å få brukt. Resultatet ble dette 😀

KYLLING I FLØTESAUS MED SOLTØRKETE TOMATER OG GNOCCHI

4 pors

600 gr kyllingfilet, 4 stk.

hvetemel

salt

pepper

2-3 ss med olje fra soltørkede tomater

 

Vend kyllingfiletene i mel, krydre de så med salt og pepper. Stek de lett i stekepanna i litt smør og 2-3 ss med olje fra de soltørkede tomatene. Legg kyllingbrystene til side.

1 gul løk

3 fedd hvitløk

200 gr soltørkede tomater, avrent

1 beger kremfløte

1 1/2 dl vann

2 1/2 ss kyllingbuljong pulver

1/2 sitron

100 gr frisk babyspinat

1 neve friske basilikumblader

500 gr gnocchi, kokes etter anvisning

Kutt løk og hvitløk fint og fres det i smør/oljeblandingen etter kyllingfiletene. Når løken er blank, tilsett kyllingen. Hell på fløten, vannet og tilsett buljong. La syde lett i 10 minutter.

Press saften av sitronen og tilsett. Ha i tomater, babyspinat og basilikumblader. Finraspet parmesan haes også i. Kok lett til spinaten har falt sammen. Smak til med salt og pepper.

Server med hvitløksbrød og evt salat til.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg