KYLLING I MANGOSAUS

Hadde så lyst til å prøve meg på noe nytt med kylling i dag og valget falt på Kylling i mangosaus, det ble ganske så godt, og lettvint var det og 😀

KYLLING I MANGOSAUS

5 porsjoner

5 kyllingfileter

1,5 glass mango chutney

1,5 dl eplejuice

1 beger fløte

1 beger creme fraîche

3 ts sambal olek, eller 1 rød chili

4 ts karri

2 fedd hvitløk

salt

pepper

2 stilker vårløk

Brun kyllingfiletene i en panne med salt og pepper. De skal ikke være gjennomstekte.  Legg de over i en ildfast form.
Kok opp mango chutney, fløte, creme fraîche, chili kuttet i biter eller sambal olek, finkuttet hvitløk og karri.
Om du ønsker en sterkere variant ha oppi litt mer  chili.
Hell blandingen over kyllingfiletene.

Stek i ovnen i 30 minutter på 220 grader.

Server med kokt ris, salat og nan/hvitløksbrød.
Finkuttet vårløk er godt og ha over retten før servering.

 

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg